Industry Info  
Festo
Festo

Belimo откри нов сервизен и логистичен център в Дрезден

30.11.2020   |   Събитията
 

Belimo, пазарният лидер в разработката, производството и маркетинга на изпълнителни механизми, вентили и сензори за отопление, вентилация и климатизация, разшири своята международна мрежа от обслужващи центрове, като отвори нова голяма сервизна и логистична база в град Гросрерсдорф, близо до Дрезден (Германия). Разработката на всички продукти и производството на изпълнителните механизми остава в Хинвил, Швейцария, както досега, но с новия европейски център Belimo ще бъде още по-близо до своите клиенти в Германия, Северна и Източна Европа, които могат да очакват специфични клиентски адаптации на продуктите и готовност за бързата им доставка.

"От гледна точка на логистика и направени по поръчка продукти, Belimo вече може да обслужи бързо голям спектър от индивуални клиентски изисквания. В допълнение на това се разширява и дейността по отношение на сензорите – област, в която Belimo се развива силно от 2017 година", коментират от компанията.

     
Източник: Belimo

Ключови думи: Belimo   Белимо   сензори за отопление   вентилация   климатизация  

Област: ОВК  

BMG
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас
Тех Индустри България


LD

Последно от Събитията

Fanuc
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПроектиПредстоящоОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...