Industry Info  
Festo
Festo

Предстои онлайн форум за бизнес с Индия

24.11.2020   |   Предстоящо
 

Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) и нейният индийски партньор Конфедерацията на индийската индустрия (CII), организират съвместен онлайн бизнес форум – възможности за двустранно търговско и инвестиционно сътрудничество.

Събитието ще е онлайн и ще се проведе от 10:00 ч. на 3 декември т. г. и е под егидата на Експортен хъб България. Работният език ще е английски.

В CII членуват над 300 000 индийски компании, от които над 9000 водещи и това я прави най-голямата конфедерация на индустрията в страната. Индия е една от четирите най-бързо развиващи се икономики в света, като фокусът на развитие е върху технологичния сектор, хардуера и софтуера, бизнес мениджмънта, енергетиката, хранителната промишленост, фармацевтиката.

От ИАНМСП канят български фирми от следните сектори на икономиката: информационни и комуникационни технологии (ИКТ); възобновяема енергия; автомобилостроене (и части и компоненти за автомобили); фармация; хранително-вкусова промишленост; туризъм и филмова индустрия и индийски инвеститори в България.

Срокът за регистрация е 10:00 ч. на 30 ноември т. г., като регистрацията може да бъде направена тук.

     
Източник: ИАНМСП

Ключови думи: ИАНМСП   Индия   онлайн форум   бизнес форум  

Област: Предстоящо  

BMG
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас
Тех Индустри България


LD
Мехатроникс

Последно от Предстоящо

Fanuc
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПроектиПредстоящоОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...