Industry Info  
Festo
Festo

Festo автоматизира целия производствен процес в Alfa Car

 

Festo реализира проект за цялостна автоматизация на производствения процес в новия завод на хърватската компания Alfa Car, която доставя широка гама от почистващи препарати за екстериорна и интериорна автомобилна поддръжка.

Festo подбира над 200 сферични вентила от различни производители, включително местни, като от компанията коментират, че е било от съществено значение вентилите да са подходящи за потенциално експлозивната среда в завода. В допълнение, в рамките на проекта компанията доставя и от собствените си завъртащи се на четвърт оборот изпълнителни механизми и приспособления за крайни превключватели, както и шест вентилни острова от тип VTUG.

"Вентилните острови осигуряват гладко интегриране на сферичните клапани от различни производители в системата за управление на по-високо ниво. Това е основната предпоставка за оптималното функциониране на автоматизацията в новото предприятие. Специфицираното спрямо клиента цялостно решение гарантира бърза интеграция и осигурява максимална надеждност на бъдещия производствен процес", подчертават от Festo.

     
Източник: Festo

Ключови думи: Festo   автомобилна промишленост   индустриална автоматизация  

Област: Технологии  

BMG
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас
Тех Индустри България


LD
Мехатроникс

Последно от ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Fanuc
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПроектиПредстоящоОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...