Industry Info  
Festo
Festo

Онлайн конфигуриране за Rittal VX IT

23.11.2020   |   Бизнес
 

Новата модулна система за сървърни и мрежови шкафове на Rittal - VX IT може да се конфигурира онлайн при поръчка, съобщиха от компанията. Конфигураторът на VX IT, който наследява успешното моделно семейство TS IT, води клиента "стъпка по стъпка" при оформянето на продукта и редовно проверява съвместимостта на избраните модули.

"Целият подбор, конфигурация, поръчка и доставка е цифровизиран и прозрачен. По време на процеса на конфигуриране, се изгражда постепенно 3D модел, допълнен с аксесоари. След като конфигурирането приключи, 3D моделът е достъпен за клиента и на базата на този проект местното представителство прави оферта на клиента", коментираха от Rittal.

От компанията допълниха, че VX IT предлага съвместимост с вече съществуващите Rittal RiMatrix и други IT системи, изградени с компоненти на фирмата. Това дава възможност за замяна на отделни компоненти в съществуващите центрове за данни, както и да бъдат разширени тези центрове.

Другият важен акцент при VX IT е това, че модулната система е проектирана за сглобяване от един монтажник, като се използва и технологията snap-in, която пести време.

"Единиците за височина на 19 инча U-профили са маркирани, което улеснява монтажа на 19-инчовото оборудване. Всички панели, като странични или покривни панели, се закрепват бързо и лесно с помощта на закопчалки и приспособления за позициониране. Новите вертикално разделени странични панели, предлагани като допълнителни аксесоари, предоставят на потребителите подобрен достъп в по-тесни помещения и ускоряват инсталирането и обслужването. Вертикално разделените странични панели са снабдени с прости панти, което означава, че те могат да бъдат отворени като врати и са лесни за сваляне. Предлагат се и хоризонтално разделени странични панели - те също опростяват достъпа, например до сървъри", допълниха от Rittal.

Товароносимостта на VX IT е до 1800 кг в съответствие с процедурите за изпитване на Rittal или до 1500 кг според UL сертификацията.

     
Източник: Rittal

Ключови думи: Rittal   Rittal VX IT   сървърни и мрежови шкафове  

Област: Електроапаратура  

BMG
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас
Тех Индустри България


LD

Последно от Бизнес

Fanuc
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПроектиПредстоящоОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...