Industry Info  
Festo
Festo

Мултивак България Продакшън има нов управител

19.11.2020   |   Браншови акцент
 
Д-р Кристиан Лау е новият производствен вицепрезидент на групата Multivac и в това му качество става управител на Мултивак България Продакшън, съобщиха от компанията. Заедно с това д-р Лау ще ръководи Мултивак Лехашау и поема поста председател на УС на Мултивак Тайканг (Китай).
 
Д-р Лау работи в Multivac от юли 2010 г., като последно е бил изпълнителен вицепрезидент и е отговарял за бизнес отдела за термоформовъчни опаковъчни машини. Учил е бизнес
администрация и инженерство в Университета в Карлсруе и впоследствие докторантура по производствени технологии в Техническия университет в Мюнхен.
 
"Едно от основните преимущества на Multivac е затвореният цикъл на производство, което ни позволява да посрещнем изискванията за най-високо качество и иновации. Това е и причината производственият отдел на компанията, състоящ се от около 1000 човека, да бъде толкова високо ценен. Като работи в тясно сътрудничество с всички производствени отдели, д-р Лау ще развие стратегията ни за доставки изцяло в полза на нашите клиенти", коментира Гуидо Шпикс, директор на Multivac.
     
Източник: Мултивак Продакшън България

Ключови думи: Мултивак   Multivac   Мултивак България Продакшън  

Област: Кариери  

Fanuc
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас
Тех Индустри България

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD

Последно от Браншови акцент

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПредстоящоОбяви за работаПроекти
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...