Industry Info  
Festo
Festo

Стенс оборудва приемната на Цибалаб за COVID-19 с AirUVpuri

18.11.2020   |   Реализации
 

Стенс оборудва приемната на Цибалаб за COVID-19 с уредите за присъствена дезинфекция AirUVpuri. Те са 100% българско производство и са единствените универсални уреди за окачен, стенен и вграден в таван монтаж.

Професионалното решение AirUVpuri, чрез принудителна конвекция с UV-C лъчение за дезинфекция на въздух, са окомплектовани със сертифицирани източници UV-C 253,7nm OZONE FREE, изработени от специално кварцово стъкло, което филтрира вредната озоноформираща дължина на вълната от 185 nm. Осветителите са напълно безопасни за употреба в присъствието на хора. Представляват напълно закрити бактерицидни лампи, които унищожават всички бактерии, вируси и спори. Методът на UV-C дезинфекцията, който прилага апаратът, е с минимално участие на човешки фактор, ниски експлоатационни разходи и не замърсява околната среда.

AirUVpuri предоставят сигурност и защита от най-висок клас. Могат да бъдат използвани в помещения като лаборатории, производствени помещения във фармацевтичната, хранително-вкусовата, както и всяка друга промишленост, операционни, аптеки, офиси, фоайета на болници и хотели, търговски обекти, учебни заведения, детски градини, домове за стари хора, частни жилища, църкви, театри, кина, ресторанти, както и на всички места с концентрация на повече хора.

     
Източник: Стенс

Ключови думи: СТЕНС   STENS   AirUVpuri  

Област: Реализации  

Fanuc
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас
Тех Индустри България

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD

Последно от Реализации

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПредстоящоОбяви за работаПроекти
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...