Industry Info  
Festo
Festo

Българо-турски инвестиционен форум с двустранни срещи ще се проведе онлайн

25.11.2020   |   Предстоящо
 

На 25 ноември т. г. ще се проведе българо-турски бизнес и инвестиционен форум с двустранни срещи. Организатори на събитието са Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) и нейният турски партньор Съветът за външнотърговски отношения на Турция (ДЕИК).

Форумът ще бъде открит от министъра на икономиката Лъчезар Борисов и турския министър на търговията Рухсар Пекджан. Целта на бизнес проявата и на двустранните срещи е да бъдат активизирани търговско-икономическите отношения между България и Турция, да бъдат разкрити нови възможности за търговско и производствено сътрудничество и делови партньорства, както и да бъдат насърчени инвестициите в двете страни.

Участие в официалната част на събитието ще вземат представители на българските институции, ангажирани с насърчаване на двустранното търговско-икономическо сътрудничество. Събитието е подходящо за фирми от секторите автомобилостроене (в т.ч. електроника и електротехника), машиностроене и мехатроника, информационни и комуникационни технологии и химическа промишленост.

Регистрация за участие в събитието може да направите тук, като крайният срок е 20 ноември т. г.

     
Източник: ИАНМСП; Снимка: Dreamstime

Ключови думи: ИАНМСП   ДЕИК   автомобилостроене   машиностроене   мехатроника  

Област: Предстоящо  

Fanuc
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас
Тех Индустри България

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
EcoIndustries

Последно от Предстоящо

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПредстоящоОбяви за работаПроекти
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...