Industry Info  
Festo
Festo

Rittal представя най-бързия IT шкаф в света

12.11.2020   |   Технологии
 
Rittal ще представи новата си модулна система за сървърни и мрежови шкафове - VX IT, която е наследник на TS-IT. Новият модел позволява по-бърза интеграция на IT инфраструктурите - от отделни мрежови шкафове до цели центрове за данни.
 
Онлайн представянето на VX IT е на 24 ноември т. г. и започва в 10:00 ч.
 
VX IT предлага множество варианти за комбинации, в индустриална среда – със степен на защита IP55, центрове за данни – с 85% вентилирани врати, HPC (High Performance Computing) решения с топлинно натоварване до 45kW на шкаф. Всички тези решения могат да се обединят в модулни ИТ контейнери, Секюрити модулен сейф или Секюрити модулни стаи като енергийно ефективни центрове за данни. Височината на VX-IT варира от 15 до 52 U.
 
"Целият ни опит, натрупан в многобройни IT в цял свят, е използван при разработката на новата IT шкаф-система. VX IT означава бързина, гъвкавост и модулност", коментира Уве Шарф, управляващ директор на IT и индустриалните бизнес звена в Rittal и директор Маркетинг.
 
Rittal VX IT може да се конфигурира и поръчва онлайн, като при конфигурирането се изгражда 3D модел, допълнен с аксесоари.
 
"Всички варианти на VX IT, проектирани с конфигуратора, вече са тествани и сертифицирани с всичките им компоненти в съответствие с международните стандарти като UL 2416, IEC 60950 и IEC 62368", допълниха от Rittal.
 
VX IT предлага съвместимост със съществуващите Rittal RiMatrix системи и други IT инфраструктури, изградени с компоненти на Rittal. 
     
Източник: Rittal

Ключови думи: Rittal   Ритал   Rittal VX IT   IT шкаф   IT инфраструктура  

Област: Бизнес  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас
SPM Instrument

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
B2N
Eвромаркет компресорс

Последно от Технологии

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...