Industry Info  
Festo
Festo

Festo представи кръгъл пневматичен цилиндър със саморегулиращо се демпфериране

 
Festo представи кръглия пневматичен цилиндър DSNU-S, който е единственият със саморегулиращо се демпфериране в крайно положение (PPS) - функция, която значително улеснява въвеждането му в експлоатация.
 
"Саморегулиращата се система за демпфериране от Festo гарантира, че преместването в крайно положение е динамично и леко, като не изисква ръчна намеса. Досега потребителите трябваше ръчно да регулират в цилиндъра интегрираното пневматично демпфериране в крайно положение. Това отнема много време и удължава пускането в експлоатация на системи с множество задвижвания, които трябва да бъдат демпферирани", коментираха от компанията. 
 
PPS функцията осигурява оптимални амортизационни характеристики по всяко време, без да е необходима ръчна намеса дори когато параметри като триене и налягане се променят. Това намалява износването, а факторите, отнемащи време, са сведени до минимум.
 
Друго предимство на DSNU-S е, че се нуждае от по-малко монтажно пространство в сравнение с кръглия цилиндър DSNU от Festo. Това се дължи на късата крайна тапа и по-малката монтажна резба. По този начин продуктът става част от тенденцията към по-малки и по-леки машини, заемащи по-малко пространство, което от своя страна може да има положителен ефект върху транспортните разходи.
 
DSNU-S е част от основната продуктова гама на Festo, което гарантира кратки срокове на доставка и наличност в световен мащаб.
 
     
Източник: FESTO

Ключови думи: Festo   DSNU-S   пневматични задвижвания   кръгли цилиндри   PPS  

Област: Технологии  

BMG
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас
Тех Индустри България


LD
Мехатроникс

Последно от ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Fanuc
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПроектиПредстоящоОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...