Industry Info  
Festo
Festo

Farnell ще предлага продуктите на Industrial Shields

10.11.2020   |   Бизнес
 

Бизнес

Farnell е новият глобален дистрибутор на продуктите на Industrial Shields - производител на апаратура за индустриална автоматизация (програмируеми контролери (PLC) и индустриални компютри (Panel PC), базирана на хардуер с отворен код от Raspberry Pi и Arduino. Използването на отворен код дава много предимства на инженерите, занимаващи се с проектиране на системи за автоматизация, включително и възможността да се постигне по-ниска цена на продуктите при лансирането им на пазара. 
 
"Добавянето на новата гама модели PLC и Panel PC позволява революция в дизайна на системи за управление", коментираха от Farnell.
 
Компанията предлага пълната гама продукти на Industrial Shields, в която влизат индустриалният компютър Touchberry Pi 10.1, както и моделните семейства ARDBOX PLC и M-DUINO PLC.
 
"Новият глобален франчайз с Industrial Shields увеличава гамата ни от програмируеми контролери и индустриални компютри, което осигурява богат избор на нашите клиенти на по-ниски цени за покриване на нуждите им в областта на автоматизацията", заяви Лий Търнър, директор Глобални операции Полупроводникови компоненти и SBC във Farnell.
 
"Съвместната работа с Farnell ни дава възможност да продължим да растем. Фактът, че престижна компания като Farnell ще предлага продуктите на Industrial Shields ще даде увереност на нашите клиенти, че използват сигурни и качествени системи", допълни Албърт Прието, главен изпълнителен директор на Industrial Shields.
     
Източник: Farnell

Ключови думи: Farnell   Industrial Shields   програмируеми контролери   индустриални компютри   PLC  

Област: Бизнес  

FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Л-Клас
Тех Индустри България


LD

Последно от Бизнес

Fanuc
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯТехнологииБизнесОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПроектиПредстоящоОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...