Industry Info  
Festo
Festo

TMTS започва днес онлайн

10.11.2020   |   Събитията
 
Заради епидемията от коронавирус започващото днес 6-то Международно изложение за машиностроене в Тайван (TMTS) минава изцяло онлайн в 3D формат. Така TMTS Virtual, както е новото му име, става първото професионално изложение за металообработващи машини и инструментална екипировка, което ще е в онлайн формат.
 
На изложението участват 719 изложители, които се представят в над 100 онлайн "зали", обявиха организаторите от Асоциацията на тайванските производители на металообработващи машини (TMBA). 
 
"Този тип представяне на участниците ще позволи на посетителите да разгледат всичко, което ги интересува, както и ще затвърди амбициите на Тайван да запази лидерската си позиция в този бранш", допълниха от TMBA.
 
Преминаването към онлайн формат на изложението не се е отразило на интереса от страна на изложителите, като списъкът им включва компании като HABOR, YCM, VICTOR, CHEVALIER, FFG, SUN FIRM, CAM PRO, KAO MING, KAO FONG, Pinnacle, WELE, Hartford, JIUHYEH, Perfect Machine, Tailift, DOWELL, OCEAN, EVERISING, Gifu, Auto Strong, Tanshing, PARKSON, SYIC, Earth Chain, Parfaite, TOPSDISK, SPEED TIGER, PMC и др, като голяма част от тях ще покажат най-новите си модели и решения за бизнеса.
 
"С кризата идват и възможностите. Коронавирус пандемията е най-доброто време за индустриална трансформация. Искаме да окуражим индустрията, че сега е моментът за преминаване към умно производство и автоматизация", заяви председателят на TMBA Хабор Хсу.
 
TMTS Virtual може да разгледате тук.
     
Източник: TMBA

Ключови думи: TMTS   машиностроене   металообработващи машини   инструментална екипировка   TMTS Virtual  

Област: Събития  

BMG
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас
Тех Индустри България


LD

Последно от Събитията

Fanuc
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПроектиПредстоящоОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...