Industry Info  
Festo
Festo

Отлична организация на международните хранителни изложения в ИЕЦ

06.11.2020   |   Събитията
 
Международните хранителни изложения в Интер Експо Център стартираха с отлична организация и стриктно спазване на всички наложени от здравните власти мерки. В ИЕЦ се провеждат Месомания, Светът на млякото, Булпек, Интерфуд & Дринк и Салон на виното, а организаторите демонстрираха, че и в тази трудна за изложенията и бизнеса обстановка може да се провеждат присъствени събития.
 
"Предприели сме всички мерки, които осигуряват условия и здравословна среда за провеждането на международните хранителни изложения. Благодарен съм за подкрепата, както и за присъствието на изложители и посетители", коментира управителят на ИЕЦ Ивайло Иванов.
 
Акцентите на изложенията са представяне на висококачествени продукти, стотици щандове, кулинарни надпревари и създаване на делови контакти.
 
Изложенията са разположени в шест изложбени зали, като преди началото им организаторите обявиха, че увеличават разстоянието между щандовете и въвеждат умна система за управление на потока посетители, за да се намери трудният баланс между спазването на санитарните мерки и пълноценна дейност на изложителите.
 
Днес и утре са последните два дни от международните хранителни изложения в ИЕЦ, като работното им време е от 9:30 ч. до 18:30 ч. днес и 16:00 ч. утре.
     
Източник: ИЕЦ

Ключови думи: Международни хранителни изложения   ИЕЦ   Месомания   Салон на виното   Светът на млякото   Булпек  

Област: Бизнес  

FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Л-Клас
Тех Индустри България


LD

Последно от Събитията

Fanuc
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯТехнологииБизнесОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПроектиПредстоящоОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...