Industry Info  
Festo
Festo

Табла с хигиеннен дизайн от nVent HOFFMAN

06.11.2020   |   Бизнес
 
Продуктовата гама табла за стенен монтаж с хигиенен дизайн на nVent HOFFMAN е разработена за проложение в хранително вкусовата и фармацевтичната индустрии. Но тези табла са са подходящи и за други области със строги санитарни изисквания, съобщиха от ВиВ Изоматик, представител на компанията у нас.
 
Продуктите позволяват точно бързо и лесно почистване, дори при високо нялгане и температура на почистващата струя. Гамата включва табла с висока степен на защита от проникване на влага и твърди тела, съчтетано с гладка повърхност, без процепи и неравности в които биха могли да се задържат замърсявания.
 
Таблата са изработени от листова неръждаема стомана AISI 304L, чиято повърхност е обработена така, че да осугурява самооттичане на водата. Имат налконен на 30о покрив с 30mm козирка, специални заключващи механизми с хигиенен дизайн и скрити панти на вратата.
 
Качественото уплътнение се осигурява от сваляема синя силиконова лента, устойчива на агресивни почистващи препарати, която се монтира по целия периметър на ръба на вратата. Налична е и пълна гами специални аксесоари с хигиенен дизайн: кабелни входове, планки за монтаж на стена и нивелиращи крачета. Таблата от гамата HWD са сертифицирани със степен на защита IP 66/69/69K, което позволява почистване със струя с високо налягане и висока температура.
     
Източник: ВиВ Изоматик

Ключови думи: nVent HOFFMAN   табла за стенен монтаж   ВиВ Изоматик  

Област: Бизнес  

FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Л-Клас
Тех Индустри България


LD

Последно от Бизнес

Fanuc
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯТехнологииБизнесОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПроектиПредстоящоОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...