Industry Info  
Festo
Festo

Л-Клас съобщи за нови възможности за финансиране на МСП

04.11.2020   |   Бизнес
 

Л-Клас съобщи за откриването на две процедури за финансиране на МСП по линия на инструмента на EK – React EU през втората половина на ноември т. г.

Първата процедура "Възстановяване и растеж" е насочена към дейности, сързани с производствени инвестиции, необходими за преодоляване на трудностите, сързани със стари технологии, високи разходи и ниско качество на продуктите/услугите. Допустими разходи са финансиране на производствени инвестиции и оборотен капитал.

Втората процедура "Цифрови и зелени иновации" е насочена към преконфигуриране на бизнес процеси и модели, използване на нови алтернативни материали, подобряване на управлението на отпадъците, подобряване характеристиките на продуктите/услугите от гледна точка на кръговата икономика. Допустими разходи са финасиране на дълготрайни активи и услуги.

Фирмите ще могат да кандидатстват за въвеждане на ИКТ системи и приложения за управление на процесите в предприятиятa. Допустими кандидати и по двете процедури са МСП с три приключени финасови години до 2019 г. включително.

Л-Клас ще проведе срещи с фирми, желаещи да придобият и внедрят система за управление на бизнес процесите, на които ще представи възможностите на система Техноклас.

     
Източник: Л-Клас

Ключови думи: Л-Клас   Техноклас   React EU   МСП  

Област: Бизнес  

FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Л-Клас
Тех Индустри България

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас специализиран бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДУСТРИЯ
на портала IndustryInfo.bg.
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


LD

Последно от Бизнес

Fanuc
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯТехнологииБизнесОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПроектиПредстоящоОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...