Industry Info  
Festo
Festo

Стартира програма за стимулиране на МСП

04.11.2020   |   Проекти
 
Програмата beamUp lab за стимулиране и насърчаване на стъртъпи и малки и средни компании стартира от тази седмица. Това съобщиха от Българската фондова борса (БФБ) по чиято инициатива се организира програмата.
 
Тя се реализира под егидата на Министерството на финансите (МФ) в партньорство с Фондa на фондовете (ФнФ), Българската банка за развитие (ББР), Европейската банка за възстановяване и развитие (ЕБВР), Българската асоциация на лицензираните инвестиционни посредници (БАЛИП) и Българската стартъп асоциация (BESCO).
 
Целта на програмата е да отличи перспективни и иновативни български компании с устойчиви бизнес модели, да им даде видимост пред потенциални инвеститори, както и да повиши тяхното знание относно възможностите за финансиране.
 
Основен фокус на програмата beamUp lab е поредица от четири стратегически срещи, на които компаниите ще се запознават с всички възможности за финансиране, така че да могат да инвестират гъвкаво и успешно в бизнес идеите си. По време на срещите компаниите ще обменят опит и най-добри бизнес практики.
 
Първата такава среща е на 26 ноември т. г, като в програмата с продължителност 1 година ще участват 20 компании, подбрани от БФБ.
 
Повече информация за beamUp lab може да намерите тук.
     
Източник: БФБ

Ключови думи: БФБ   МСП   beamUp   МФ  

Област: Бизнес  

Мозайка
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Л-Клас
Тех Индустри България

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас специализиран бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДУСТРИЯ
на портала IndustryInfo.bg.
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


LD

Последно от Проекти

Fanuc
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯТехнологииБизнесОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПроектиПредстоящоОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...