Industry Info  
Festo
Festo - A banner

Ексклузивно интервю разкрива най-интересното за сградните инсталации на новооткрития Hyatt Regency Sofia

30.10.2020   |   Инвестиции
 
За първи път заинтересованите специалисти ще могат да се запознаят с информация от извора за инсталациите в открития на 1 септември т. г. петзвезден хотел Hyatt Regency Sofia.
 
В ексклузивно интервю за сп. ТД Инсталации проектанти и изпълнители, участвали в реализирането на проекта за новия хотел, ще разкажат за използваните технически решения и специфики в сградната му система.
 
Тема на разговора с тях ще бъдат внедрените технологии за сградна автоматизация, за управление на електроинсталациите и енергийната ефективност, нововъведенията по отношение на ОВК системите.
 
Материалът ще представи също и използваните подходи, концепции и технологии в областта на системите за сигурност, пожарна безопасност, контрол на достъпа, както и всички детайли относно осветителните инсталации в емблематичната сграда.
 
Първият хотел в България на Hyatt Hotels Corporation впечатлява с най-новите и високи технологии в областта на сградните инсталации, реализирани в него.
 
Интервюто за сградните инсталации на новооткрития Hyatt Regency Sofia ще бъде една от водещите теми на предстоящия брой 6/2020 на сп. ТД Инсталации, който ще бъде публикуван и разпространен в първите дни на декември.
 
ТД Инсталации е професионалното периодично издание за специалистите в строителното инвестиране, проектиране и изграждане на сградни инсталации, инструменти и материали.
 
Ако искате да получите на електронната си поща броя, в който ще публикуваме статията, както и другото интересно съдържане на единственото у нас техническо списание за сградни инсталации, направете безплатен абонамент за сп. ТД Инсталации тук.
     
Източник: ТД Инсталации

Ключови думи: ТД Инсталации   Hyatt Regency   Hyatt Hotels   инсталации  

Област: Реализации  

Мозайка
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Л-Клас
Тех Индустри България

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас специализиран бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДУСТРИЯ
на портала IndustryInfo.bg.
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


LD

Последно от Инвестиции

Fanuc
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯТехнологииБизнесОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПроектиПредстоящоОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...