Industry Info  
Festo
Festo

Без компромиси при мерките за здравна безопасност на изложенията в ИЕЦ

30.10.2020   |   Бизнес
 
При изключителни мерки за здравна безопасност, стриктно спазване на изискванията на властите и с прилагане на допълнителни вътрешни правила и мерки ще се проведат предстоящите в Интер експо център (ИЕЦ) международни хранителни събития. От ИЕЦ потвърдиха, че подготовката на Месомания, Светът на млякото, Булпек, Интерфууд & Дринк и Салон на виното, които ще се проведат от 4 до 7 ноември т. г.,  отговаря на тези изисквания.
 
Мерките включват използване на интелигентно управление на вентилационните системи, което гарантира добро проветряване на залите. Осигурено е пълно разделяне на потоците за входящ и изходящ въздушен поток. Големият обем на въздуха в халетата, които са с височина над 10 м, е още една предпоставка за сигурна и безопасна среда във всеки един момент от провеждането на бизнес форумите.
 
Организаторите предвиждат изложенията да се проведат без струпвания на много хора на едно място, както и използването на "умно" въвеждане на посетителите в залите и максимално ясно указване на посоката им на движение.
 
За предстоящите изложения е увеличен размерът на пътеките между щандовете, а допълнителна мярка е строгият контрол при почистването и предоставянето на дезинфекционни средства.
     
Източник: ИЕЦ

Ключови думи: ИЕЦ   хранителни изложения   Месомания   Салон на виното   Булпек  

Област: Събитията  

FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Л-Клас
Тех Индустри България

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас специализиран бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДУСТРИЯ
на портала IndustryInfo.bg.
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


LD

Последно от Бизнес

Fanuc
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯТехнологииБизнесОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПроектиПредстоящоОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...