Industry Info  
Festo
Festo - A banner

Mouser обнови своя център с техническа информация

20.10.2020   |   Бизнес
 
Mouser представи новия дизайн и промените на портала си Technical Resource Centre, като обновеният сайт предлага технически статии, блогове, електронни книги, информация за нови технологии и журнала на компанията.
 
На сайта потребителите могат да намерят и всички продукти, предлагани от Mouser, както и технически ресурси, а на първата страница има и линк към Mouser Conversion Calculators за улеснение и ускоряване на работата на проектантите.
 
"Едно от предимствата на Mouser е осигуряването на цялостна информация за най-новите продукти, приложения и решения. Обновеният Technical Resource Centre улеснява клиентите да намерят важната за тях техническа информация, информация за приложения плюс блогове и статии, които дават поглед отвътре към индустрията", коментира Кевин Хес, старши вицепрезидентът на Mouser Electronics, който отговаря за маркетинга.
 
Обновеният сайт има и търсачка с функцията Advanced Type Ahead, която още в началото на изписването на търсените продукти или информация прави предположения и стеснява търсенето.
 
Новият Technical Resource Centre може да видите тук.
     
Източник: Mouser Electronics

Ключови думи: Mouser Electronics   Technical Resource Centre  

Област: Реализации  

Мозайка
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Л-Клас
Тех Индустри България

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас специализиран бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДУСТРИЯ
на портала IndustryInfo.bg.
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


LD

Последно от Бизнес

Fanuc
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯТехнологииБизнесОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПроектиКариериПредстоящоОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...