Industry Info  
Festo
Festo

"Иновативно предприятие на годината 2020" отчита повишен интерес от новосъздадени компании

14.10.2020   |   Събитията
 
Организаторите на националния конкурс "Иновативно предприятие на годината 2020" отчетоха повишен интерес към събитието сред новосъздадените компании у нас. Конкурсът се провежда за 16-и пореден път и търси български новостартиращи и утвърдени предприятия, които успешно са разработили и внедрили иновации в своето производство и управление, предоставяне и управление на услуги.
 
"Лидери във водещи сектори на икономиката са подали кандидатури за участие в конкурса, но новостартирали и развиващи се предприятия създават здравословна и активна конкуренция. И тази година журито ни, съставено от експерти, предприемачи и изследователи, ще бъде затруднено в избора си", коментира Даниела Чонкова, ръководител на програма "Иновации и подкрепа за бизнеса" на фондация "Приложни изследвания и комуникации", организатор на конкурса.
 
Освен наградата "Иновативно предприятие на годината 2020" в 8 категории отличените в конкурса фирми получават и правото да използват марката "Високи постижения в иновациите" (Excellence in Innovation) на фондацията.
 
Досега над 120 компании от различни икономически сектори - от новостартиращи фирми до пазарни лидери, са получи признание в конкурса за успешните си иновационни проекти.
 
IndustryInfo.bg е медиен партньор на конкурса.
 
Кандидатури за участие в "Иновативно предприятие на годината" се приемат до 21 октомври т. г., а повече информация може да намерите тук.
     
Източник: Фондация Приложни изследвания и комуникации

Ключови думи: Иновативно предприятие на годината   фондация Приложни изследвания и комуникации  

FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас
Тех Индустри България

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
EcoIndustries

Последно от Събитията

Fanuc
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПроектиПредстоящоОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...