Industry Info  
Festo
Festo

Hoval България отвори нов офис с мострена зала - 12.10.2020

12.10.2020   |   Начало»Събитията
 

Hoval е водещ производител на системи за отопление, климатизация и вентилация. За да покажат част от своите технологии Hoval България откриха своя нов офис през май т. г. Офисът съчетава изложбената зала с достъпно и видимо техническо помещение. Така в реално време клиенти, архитекти, проектанти и инсталатори могат да се запознаят отблизо със системите и тяхната функционалност, да се докоснат до мострите и да усетят комфорта, който се постига с тях, тъй като те реално отопляват и вентилират офиса.

В офиса могат да се видят следните системи: компактният и високоефективен газов котел UltraGas,  комфортната вентилация с рекуперация HomeVent за гарантирано чист въздух, патентована система Air-Injector, която е част от децентрализираните покривни апарати TopVent и RoofVent, както и интелигентната контролна система TopTronic E, която обединява всички системи.

Идеята за тази видима инсталация е създадена в резултат на желанието да бъде осигурен близък допир до решенията, които предлага компания Hoval. Новият офис на Hoval разполага със зала за срещи и място за презентации.

     
Източник: Hoval

Ключови думи: Ховал   Hoval   отопление   климатизация   вентилация   UltraGas   TopVent   RoofVent  

Област: Бизнес  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас
Webit Expo

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Събитията

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...