Industry Info  
Festo
Festo - A banner

Hoval България отвори нов офис с мострена зала

12.10.2020   |   Събитията
 

Hoval е водещ производител на системи за отопление, климатизация и вентилация. За да покажат част от своите технологии Hoval България откриха своя нов офис през май т. г. Офисът съчетава изложбената зала с достъпно и видимо техническо помещение. Така в реално време клиенти, архитекти, проектанти и инсталатори могат да се запознаят отблизо със системите и тяхната функционалност, да се докоснат до мострите и да усетят комфорта, който се постига с тях, тъй като те реално отопляват и вентилират офиса.

В офиса могат да се видят следните системи: компактният и високоефективен газов котел UltraGas,  комфортната вентилация с рекуперация HomeVent за гарантирано чист въздух, патентована система Air-Injector, която е част от децентрализираните покривни апарати TopVent и RoofVent, както и интелигентната контролна система TopTronic E, която обединява всички системи.

Идеята за тази видима инсталация е създадена в резултат на желанието да бъде осигурен близък допир до решенията, които предлага компания Hoval. Новият офис на Hoval разполага със зала за срещи и място за презентации.

     
Източник: Hoval

Ключови думи: Ховал   Hoval   отопление   климатизация   вентилация   UltraGas   TopVent   RoofVent  

Област: Бизнес  

Мозайка
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Л-Клас
Тех Индустри България

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас специализиран бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДУСТРИЯ
на портала IndustryInfo.bg.
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


LD

Последно от Събитията

Fanuc
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯТехнологииБизнесОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПроектиКариериПредстоящоОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...