Industry Info  
Festo
Festo

ИАНМСП активира "МСП съветник"

07.10.2020   |   Бизнес
 
Всички програми за финансиране на малкия и среден бизнес в България в условията на коронавирус пандемията са публикувани на новата интерактивна онлайн платформа "МСП съветник". Тя е съвместен проект на Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средни предприятия (ИАНМСП) и Фонда на фондовете. Представянето на "МСП съветник" беше част от онлайн събитието "Government2Business: Държавата в подкрепа на бизнеса", организирано от Министерството на икономиката (МИ) и ИАНМСП.
 
Платформата предлага различни услуги на потребителите: източници на финансова подкрепа за бизнеса, насоки за развитие на фирмите, съвети за действие при форсмажорни обстоятелства, мерки на ИАНМСП за интернационализация на фирмите и съвети за малките и средните предприятия.
 
На "МСП съветник" постъпва информация от институциите, които имат програми за финансиране: МИ, Фонд на фондовете, Българска банка за развитие, Европейски инвестиционен фонд, Оперативна програма "Иновации и конкурентоспособност" и др.
 
Друга функция на платформата е заявяване от страна на потребителите на персонална връзка с експерти от Фонда на фондовете, за да получат от тях съвети за начините на финансиране и възможностите за помощ във всеки конкретен случай.
 
Платформата "МСП съветник" може да разгледате тук.
     
Източник: МИ

Ключови думи: МИ   ИАНМСП   МСП Съветник   Фонд на фондовете    

Област: Събитията  

Мозайка
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Л-Клас
Тех Индустри България

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас специализиран бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДУСТРИЯ
на портала IndustryInfo.bg.
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


LD

Последно от Бизнес

Fanuc
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯТехнологииБизнесОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПроектиПредстоящоОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...