Industry Info  
Festo
Festo

DMG MORI организира виртуални презентации и цифров шоурум

30.09.2020   |   Проекти
 
От 6 до 9 октомври т. г. ще се проведат повече от 20 виртуални презентации и цифров шоурум за високотехнологични машини и решения за автоматизация. Организатор е германският производител на металорежещо и металообработващо оборудване, CNC стругове и фрези DMG MORI.
 
Презентациите ще бъдат представени на 4 различни езика, като на 6 октомври акцент ще бъдат тенденции и иновации, както и продукти и решения на немски език. Събитието ще бъде открито от Кристиан Тьонес, председател на изпълнителния съвет на DMG MORI AKTIEN-GESELLSCHAFT. На 7 октомври са планирани презентации на английски език, последвани от презентации за Япония и САЩ през следващите дни. Основните тематични направления включват персонализирани решения за автоматизация, процеси на обработка на медицински технологии, дигитализация и др. 
 
В рамките на цифровия шоурум участниците ще имат възможност да разгледат 17 високотехнологични машини и решения за автоматизация, сред които световната премиера на серията машини с подвижна колона DMF 200 | 8 и фрезовата машина Robo2Go.
 
"На живо, дигитално и интерактивно - но също така и типично DMG MORI. Ще използваме нашия опит и ще влезем в дигиталния свят, възползвайки се от предимствата, които тази платформа ни предлага",коментира Ирен Бадер, директор Маркетинг на DMG MORI.
     
Източник: DMG MORI

Ключови думи: DMG MORI   металорежещо и металообработващо оборудване  

Област: Предстоящо  

Fanuc
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас
Тех Индустри България

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
EcoIndustries

Последно от Проекти

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПредстоящоОбяви за работаПроекти
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...