Industry Info  
Festo
Festo

DMG MORI организира виртуални презентации и цифров шоурум

30.09.2020   |   Проекти
 
От 6 до 9 октомври т. г. ще се проведат повече от 20 виртуални презентации и цифров шоурум за високотехнологични машини и решения за автоматизация. Организатор е германският производител на металорежещо и металообработващо оборудване, CNC стругове и фрези DMG MORI.
 
Презентациите ще бъдат представени на 4 различни езика, като на 6 октомври акцент ще бъдат тенденции и иновации, както и продукти и решения на немски език. Събитието ще бъде открито от Кристиан Тьонес, председател на изпълнителния съвет на DMG MORI AKTIEN-GESELLSCHAFT. На 7 октомври са планирани презентации на английски език, последвани от презентации за Япония и САЩ през следващите дни. Основните тематични направления включват персонализирани решения за автоматизация, процеси на обработка на медицински технологии, дигитализация и др. 
 
В рамките на цифровия шоурум участниците ще имат възможност да разгледат 17 високотехнологични машини и решения за автоматизация, сред които световната премиера на серията машини с подвижна колона DMF 200 | 8 и фрезовата машина Robo2Go.
 
"На живо, дигитално и интерактивно - но също така и типично DMG MORI. Ще използваме нашия опит и ще влезем в дигиталния свят, възползвайки се от предимствата, които тази платформа ни предлага",коментира Ирен Бадер, директор Маркетинг на DMG MORI.
     
Източник: DMG MORI

Ключови думи: DMG MORI   металорежещо и металообработващо оборудване  

Област: Предстоящо  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас
BMG

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
B2N
TME

Последно от Проекти

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитиятаЕкспертно
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...