Industry Info  
Festo
Festo

Farnell стартира годишното си IoT изследване

29.09.2020   |   Проекти
 
Farnell стартира третото си годишно изследване на "Интернет на нещата" (IoT), което започна на 15 септември и ще завърши на 1 декември т. г. Резултатите от него ще бъдат обявени през пролетта на 2021 г.
 
Изследването дава възможност на продуктови дизайнери и системни инженери, работещи в областта на IoT и индустриалния IoT, да споделят мнението си за пазара и да помогнат за оформянето на продуктовата гама и техническите ресурси, предлагани от Farnell за развитието на тази област.
 
Тази година изследването предлага въпроси, които да дадат задълбочен поглед към технологиите, предизвикателствата и възможностите пред IoT дизайнерите. Резултатите трябва да покажат как се променя индустрията спрямо 2019 г. и да разкрият нарастването на възможностите за приложение и пазарни тенденции при използването на изкуствения интелект (AI) в проектирането.
 
"IoT остава един от най-важните световни технологични трендове и възможностите се увеличават експоненциално в бързо променящия се пазар. Резултатите от изследването ще покажат по-задълбочен поглед към пазара и ще помогнат за вземането на по-ефективни решения при избора на нови системи и преодоляването на често срещани проблеми", коментира Клиф Ортмайер, директор Технически маркетинг във Farnell.
     
Източник: Farnell

Ключови думи: Farnell   IoT   Iot дизайн   индустриален IoT  

Област: Бизнес  

Мозайка
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Л-Клас
Тех Индустри България

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас специализиран бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДУСТРИЯ
на портала IndustryInfo.bg.
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


LD

Последно от Проекти

Fanuc
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯТехнологииБизнесОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПроектиПредстоящоОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...