Industry Info  
Festo
Festo

Предстои уебинар за новата гама жилищни приложения Easy9 от Schneider Electric

25.09.2020   |   Събитията
 
На 29 септември т. г. от 9 ч. ще се проведе онлайн семинар за новата продуктова гама за жилищни приложения Easy9 от лидера в дигиталната трансформация на енергийния мениджмънт и автоматизацията Schneider Electric. Новата серия заменя Е60, познат на пазара като "Оранжевия палец".
 
Автоматичните прекъсвачи ще се произвеждат в умната фабрика (Smart Factory) на компанията в Пловдив, а останалите продукти от гамата се изработват в други страни-членки на ЕС. За първи път цялостна презентация за новия прекъсвач ще направи Весела Куртева, продуктов мениджър в Schnеider Electric България. Водещ на събитието ще бъде актьорът Филип Аврамов, който ще разкрие каква е връзката между Easy9 и новия му арт проект "Дом Аврамов".
 
Събитието цели да събере на едно място всички екектроинсталатори и търговци на електроматериали в България. Достъпът е свободен, като по желание може да се направи предварителна регистрация тук или с директен достъп от линка в деня на провеждане на събитието. Уебинарът ще се излъчва и на живо на Фейсбук страницата на Schneider Electric.
     
Източник: Schneider Electric

Ключови думи: Schneider Electric   жилищни приложения   Easy9   Smart Factory  

Област: Предстоящо  

FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Л-Клас
Тех Индустри България


LD

Последно от Събитията

Fanuc
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯТехнологииБизнесОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПроектиПредстоящоОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...