Industry Info  
Festo
Festo

Конкурс търси компании с бизнес иновации

23.09.2020   |   Събитията
 
Националният конкурс "Иновативно предприятие на годината 2020" стартира кампанията по набиране на кандидати. Това съобщиха от организатора на конкурса фондация "Приложни изследвания и комуникации".
 
Инициативата търси български стартиращи и утвърдени предприятия, които успешно са разработили и внедрили иновации в своето производство, предоставяне и управление на услуги. 
 
Освен наградата "Иновативно предприятие на годината 2020" в 8 категории, отличените фирми в конкурса получават и правото да използват марката "Високи постижения в иновациите" (Excellence in Innovation) на фондация "Приложни изследвания и комуникации". Конкурсът е под егидата на президента на Република България Румен Радев.
 
Досега над 120 компании в различни икономически сектори – от новостартиращи фирми до пазарни лидери, са получили признание за успешните си иновационни проекти. Сред победителите в конкурса са Спесима, Принтиво, Софтуерен университет, Скейл Фокус и др.
 
Крайният срок за подаването на кандидатурите е 21 октомври т. г. до 23:45 ч. на този адрес
 
Право на участие имат активни фирми, които имат успешно разработена и внедрена иновация през последните три години. Отворени са 8 категории като пазарно лидерство, социална или зелена иновация, иновационен мениджмънт и др. Конкурсът цели да популяризира успешните български бизнес модели, основаващи се на иновациите и новите технологии. 
     
Източник: Фондация Приложни изследвания и комуникации

Ключови думи: Иновативно предприятие на годината   фондация приложни изследвания и комуникации  

Мозайка
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Л-Клас
Тех Индустри България

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОВК СЕКТОРА
на специализирания портал HVAC-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


LD

Последно от Събитията

Fanuc
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯТехнологииБизнесОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПроектиПредстоящоОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...