Industry Info  
Festo
Festo

АББ представи нови решения за автоматизация в областта на дигиталните технологии и роботиката

18.09.2020   |   Технологии
 
АББ представи широка гама от нови продукти, решения и услуги за автоматизация в областта на дигиталните технологии и роботиката на Китайския международен индустриален панаир (CIIF) в Шанхай.
 
"Автоматизацията никога не е била толкова важна и ние разширяваме границите на технологиите, за да трансформираме широк спектър от индустрии с повече роботизирани продукти и решения", коментира Сами Атия, президент на бизнес направление "Роботика и дискретна автоматизация" на АББ.
 
От компанията обявиха, че новият робот IRB 1300 е лидер в класа си в областите повдигане, обхват и точност в придвижването, като е по-бърз и с по-компактни размери. Той може да повдига тежки предмети или товари със сложни или неправилни форми.
 
В сравнение с IRB 1600 новият модел е с 60% по-лек, оставя с 83% по-малък вреден отпечатък върху околната среда и работи с 27% по-бързо. IRB 1300 e шестоосен индустриален робот, който може да работи с високо натоварване в индустрията, включително и при производството на електроника, в хранително-вкусовата промишленост и в автомобилното производство.
     
Източник: АББ

Ключови думи: ABB   АББ   роботи   автоматизация  

Област: Технологии  

Мозайка
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Л-Клас
Тех Индустри България

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас специализиран бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДУСТРИЯ
на портала IndustryInfo.bg.
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


LD

Последно от Технологии

Fanuc
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯТехнологииБизнесОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПроектиПредстоящоОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...