Industry Info  
Festo
Festo

Спейскад проведе уебинари за функциите на Solid Edge 2021 и промишлената система Siemens NX CAM

17.09.2020   |   Събитията
 

През изминалия месец Спейскад проведе серия от уебинари, представящи промишлената система Siemens NX CAM и интегрирането на нови технологии в Siemens Solid Edge 2021. Уебинарите се проведоха на 2 и на 9 септември.
 
Акцентите в рамките на уебинара за промишлената система Siemens NX CAM бяха поставени върху фрезови обработки върху 5-осни машини, основните принципи на настройка и универсални методи за изграждане на NC програма, казуси от реалната работа на производствени компании, работещи със скъпоструващи обработващи машини, варианти за изграждане на NC програма за 3+2-осови и 5-осови обработки и др.
 
Уебинарът "Solid Edge 2021– всички функции, които искате" обхвана темите за Subdivision Modeling - нова технология, която позволява на всеки да създава органични форми, Sheet Мetal - нова функционалност за създаване на многобройни фланци и възможност за автоматичното им подрязване, Frame Design - нови команди за затваряне на края на профилите в рамката, чрез създаване на персонализирани капачки, както и за поддръжка на просвет между профилите в мястото на заваряване и др.
 
Всички заинтересовани от проведените уебинари, имат възможност да изгледат записите, като попълнят формите за регистрации на следните страници - уебинар Solid Edge 2021 и уебинар Siemens NX CAM

     
Източник: Спейскад

Ключови думи: Спейскад   Siemens NX CAM   Siemens Solid Edge 2021  

Област: Събития  

FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Л-Клас
Тех Индустри България


LD

Последно от Събитията

Fanuc
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯТехнологииБизнесОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПроектиПредстоящоОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...