Industry Info  
Festo
Festo

Рапид Прогрес представи новости при ESPRIT CAM System пред индийска аудитория

16.09.2020   |   Събитията
 

Рапид Прогрес представи функционалностите на новоразработените си приложения за ESPRIT CAM System под търговската марка на CAD/CAM Expert Apps пред индийска аудитория, съобщиха от компанията. Дружеството проведе онлайн презентация за екипа на ESPRIT India и 7 от местните дистрибутори. "По време на презентацията бяха показани инструменти, които значително разширяват платформата ESPRIT и в същото време добавят стойност към решението", обявиха от Рапид Прогрес.

"CAD/CAM Expert Apps е допълнение към ESPRIT CAM System и използва вградените библиотеки на програмата. До момента сме създали 5 инструмента, предстои да бъдат пуснати и други", казаха от компанията. Рапид Прогрес представи също подробности за AddIn-Cost-Price AddIn - софтуер за оценка на разходите за изчисляване на производствената цена на машинно обработена част.

"Програмата генерира оферта или пълен отчет за извършената дейност. Приложението се основава на метод на ценообразуване, който определя цената въз основа на пълните производствени разходи", обявиха от фирмата, като посочиха още, че методът елиминира загубите. Като ключови елементи на това решение от компанията посочват: автоматично изчисляване на обем и тегло на части и наличности; мениджър материали и цена; мениджър машини и цена; мениджър захвати и цена; мениджър труд и цена; изчисляване живот на инструмента; директна връзка към ESPRIT Tool и F&S Manager и др.

     
Източник: Рапид Прогрес

Ключови думи: Рапид Прогрес   Rapid Progress   CAD/CAM   ESPRIT CAM System   AddIn-Cost-Price AddIn  

Област: Събитията  

FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Л-Клас
Тех Индустри България


LD

Последно от Събитията

Fanuc
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯТехнологииБизнесОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПроектиПредстоящоОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...