Industry Info  
Festo
Festo

Schneider Electric представи новия Easy UPS 3L

15.09.2020   |   Бизнес
 
Schneider Electric представи новия UPS - Easy UPS 3L с мощност 500 и 600 kVA (400 V). От компанията обявиха, че разработката е предназначена за улеснена непрекъснатост на бизнес процесите при оптимизирани инвестиции. "Подходящ е за средни и големи търговски сгради, центрове за данни и в леката промишленост, дава възможност за управление и поддръжка на услугите чрез смартфон навсякъде и по всяко време", допълниха от дружеството.
 
От Schneider Electric коментираха, че новото предложение в гамата Easy UPS 3-фазно непрекъсваемо захранване (UPS) улеснява и оптимизира конфигурацията и обслужването.
 
"Със следващото разширяване на 3-фазната гама Easy UPS Schneider Electric продължава да отговаря на нуждите на пазара, като предлага лесни, издръжливи и конкурентни решения, които дават приоритет на безопасността, ефективността и приложимостта за днешния бизнес с нарастваща свързаност", отбелязва Мустафа Демиркол, глобален вицепрезидент, ръководещ офериране и маркетинг на 3-фазни UPS устройства в Schneider Electric.
     
Източник: Schneider Electric

Ключови думи: Schneider Electric   UPS  

Област: Технологии  

Мозайка
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Л-Клас
Тех Индустри България

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас специализиран бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДУСТРИЯ
на портала IndustryInfo.bg.
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


LD

Последно от Бизнес

Fanuc
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯТехнологииБизнесОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПроектиПредстоящоОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...