Industry Info  
Festo
Festo

ИАНМСП пусна онлайн карта на българската индустрия

10.09.2020   |   Бизнес
 
14 отрасъла на индустрията в България вече присъстват в бази данни и подробни карти, създадени от Българската работодателска асоциация Иновативни технологии (БРАИТ), в изпълнение на договор с Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП). Те са избрани във връзка с изпълнението на Националната стратегия за насърчаване на малките и средни предприятия 2014-2020 г. и на Иновационната стратегия за интелигентна специализация.
 
Реализирането на този проект за електронни и графични услуги дава възможност за по-лесно и достъпно боравене с данните и филтриране по район, брой заети, финансов резултат при това безплатно и достъпно за всеки, който има нужда от данните. Сайтът позволява избор на един, няколко или всички отрасли, които визуализират на картата на страната всеки производител в конкретния сектор. 
 
BG Industry Map позволява още да се избира между представяне по брой заети лица или оборот, търсене по име на фирмата във всички или конкретно избран сектор, като предоставя информация за ЕИК, брой служители, приходи и нетен резултат на всяка една фирма. В секцията за сваляне са достъпни удобни за печат карти.
 
Картите обхващат следните индустрии: автомобилна, IT, аутсорсинг, енергийна, машиностроене, мехатроника, ХВП, козметична, текстилна, водна и морска, мебелна, биотехнологии, възобновяеми енергийни източници и образователна.
 
Повече за картата ще намерите тук.
 
     
Източник: БРАИТ; Снимка: БРАИТ

Ключови думи: ИАНМСП   БРАИТ   индустрия  

Област: Проекти  

FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Л-Клас
Тех Индустри България


LD

Последно от Бизнес

Fanuc
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯТехнологииБизнесОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПроектиПредстоящоОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...