Industry Info  
Festo
Festo

Rutronik разработи развоен комплект за AI/Edge приложения

08.09.2020   |   Технологии
 

Rutronik представи първия си развоен комплект RUTDevKit-STM32L5, който представлява цялостно решение за микроконтролерни приложения, базирани на изкуствен интелект (AI) и периферни изчисления (Edge Inteligence, EI). Той позволява на разработчиците на хардуер и фърмуер да реализират AI методи и концепции в кратки срокове, възползвайки се от висока сигурност на данните, ниски периоди на латентност, ниско енергопотребление и богати ресурси за съхранение. Всеки от компонентите на развойния комплект е наличен в продуктовото портфолио на германския дистрибутор.

RUTDevKit-STM32L5 е базиран на микроконтролера със свръхниско енергопотребление STM32L562ZET6Q, работещ на честота 110 MHz. 32-битовият RISC-Core процесор Arm Cortex-M33 предлага хардуерни функции за безопасност (Arm TrustZone), които гарантират сигурността на данните на EI приложението по време на машинното самообучение.

Посредством технологията Arm TrustZone едно ядро осигурява две независими среди за изчисления: първата е предназначена за киберзащита и чувствителен по отношение на сигурността код, а втората - за изпълнение на незащитен код. Освен вградената памет на микроконтролера разработчиците могат да използват SD карта с обем от няколко гигабайта, както и защитена зона за сигурно съхранение на сурови или изчислителни AI данни.

     
Източник: Rutronik

Ключови думи: Rutronik   RUTDevKit-STM32L5   Edge Inteligence   микроконтролери  

Област: Бизнес  

Fanuc
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас
Тех Индустри България

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Robotics-Bulgaria.com

Последно от Технологии

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПредстоящоОбяви за работаПроекти
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...