Industry Info  
Festo
Festo

Патриша Контрерас е новият вицепрезидент "Глобални връзки с обществеността" на Rockwell Automation

04.09.2020   |   Кариери
 
Rockwell Automation назначи Патриша Контрерас като вицепрезидент "Глобални връзки с обществеността". Тя се присъединява към екипа на Rockwell Automation през 2008 г. и представлява компанията в национални корпоративни консултативни съвети, включително FIRST, Изследователски институт MIND и програма New Strategies на Джорджтаунския университет. На местно ниво тя участва в управителния съвет на Уисконсинската мрежа за филантропия, организацията United Way of Greater Milwaukee и и Кабинета за кампании на окръг Уокиша, Съвета за доброволчество, както и в Комитета на Университета на Уисконсин-Милуоки за консултативния съвет на институциите по испанските въпроси.
 
Патриша Контрерас ще контролира дейностите на федералното и щатското управление на компанията, външните комуникации, връзките с медиите и корпоративната отговорност. Тя ще ръководи работата с бизнес групи, медии, политици, регулаторни органи и местни общности, за да продължи да изгражда стратегическите партньорства на компанията в подкрепа на ключови бизнес цели и стратегии за развитие.
 
"Патриша винаги е поставяла хората и общностите на Rockwell Automation на първо място, доказателство за което е ключовата роля, която тя е изиграла в развитието на нашите взаимоотношения и растеж в общността", коментира Блейк Морет, председател и главен изпълнителен директор на Rockwell Automation.
     
Източник: Ротек

Ключови думи: Ротек   Rockwell Automation   FIRST   MIND  

Област: Кариери  

Fanuc
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас
Тех Индустри България

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
EcoIndustries

Последно от Кариери

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПредстоящоОбяви за работаПроекти
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...