Industry Info  
Festo
Festo

Спейскад представя в безплатен уебинар промишлената система Siemens NX CAM

09.09.2020   |   Предстоящо
 

На 9 септември т. г. от 14 ч. ще се проведе безплатният интернет семинар "Siemens NX CAM - една CAM система за всички машини и задачи в цеха", съобщиха организаторите от Спейскад.

От компанията обявиха, че по време на събитието ще бъде поставен акцент върху машини с най-често срещаната кинематика – с 2 въртящи маси. "Siemens NX CAM е решение за всички цифрови, измервателни машини и роботи в производството. Ще покажем как да бъде повишен капацитетът на 5-осните машини, за да се намалят разходите и да се решават по-бързо ежедневни задачи", казаха от Спейскад.

Програмата на мероприятието предвижда следните теми за дискусия: фрезови обработки върху 5-осни машини, основните принципи на настройка и универсални методи за изграждане на NC програма; казуси от реалната работа на производствени компании, работещи със скъпоструващи обработващи машини; варианти за изграждане на NC програма за 3+2-осови и 5-осови обработки; разположение на координатни системи, плюсове и минуси при ползване на различните схеми.

Форма за регистрация ще намерите тук.

     
Източник: Спейскад

Ключови думи: Спейскад   SpaceCAD   Siemens NX CAM  

Област: Обучения  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас
BMG

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
B2N
TME

Последно от Предстоящо

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитиятаЕкспертно
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...