Industry Info  
Festo
Festo

Rockwell Automation и PTC ускоряват цифровата трансформация с подобрения във FactoryTalk InnovationSuite

01.09.2020   |   Бизнес
 
Rockwell Automation и PTC обявиха стратегически подобрения във FactoryTalk InnovationSuite, насочени към потребностите на бързо разрастващия се динамичен пазар на индустриалната дигитална трансформация. Представеният през 2018 г. FactoryTalk InnovationSuite спомага за постигане на значително по-високи нива на оперативна ефективност, намаляване на непредвидените престои и оптимизиране на качеството.
 
Новостите се фокусират върху подобрена OT/IT интеграция, което позволява на клиентите да дадат контекст на получаваните в реално време оперативни данни от източници с критично значение като производствени съоръжения, платформи за контрол и базирани на времеви серии системи за управление на производството (MES). Чрез автоматично интегриране на контекстуализираните данни и основните модели данни в индустриални IoT и аналитични платформи като PTC ThingWorx например, клиентите могат да опростят, автоматизират и ускорят OT/IT сходимостта. Тези възможности за интеграция намаляват работата по изчистване, натрупване и контекстуализация на данните с до 80%, което ускорява дигиталната трансформация.
 
"В основата на постигането на силни финансови резултати чрез дигитална трансформация е способността данните да се превръщат в полезни изводи, на чиято база да се предприемат съответни действия. Тези нови възможности ще позволят на клиентите да увеличат възвръщаемостта на инвестициите", коментира Арвинд Рао, директор Управление на продукти за информационни системи в Rockwell Automation.
     
Източник: Ротек

Ключови думи: Ротек   Rockwell Automation   PTC   FactoryTalk InnovationSuite  

Област: Бизнес  

Fanuc
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас
Тех Индустри България

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
EcoIndustries

Последно от Бизнес

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПредстоящоОбяви за работаПроекти
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...