Industry Info  
Festo
Festo

Rutronik получи награда от Epson за най-добър европейски дистрибутор през 2019 г.

17.08.2020   |   Събитията
 

Rutronik Elektronische Bauelemente получи наградата "Най-добър дистрибутор за 2019 г." от Epson Europe Electronics. Въз основа на десет категории, включващи потенциал за растеж, развойни проекти, търговски компетентости и стратегическа ориентация, Epson оценява ежегодно мрежата си за дистрибуция на електронни компоненти.

"Резултатите на Rutronik са изключителни. Rutronik се утвърди на важните европейски пазари в дългосрочен план, най-вече чрез оптимално териториално покритие във всяка страна и прецизно координирана логистика. Местните развойни активности в съответствие със стратегията на Epson разкриха широк кръг от нови клиенти и приложения за нас и създадоха добра основа за бъдещ растеж", подчерта Стефан Хартман, продуктов мениджър в Epson.

"Удовлетворени сме от това специално признание за постиженията ни през изминалата година, което потвърждава нашия стратегически подход в сътрудничеството с Epson. За Rutronik е от голямо значение да си партнира с най-големия световен производител на кварцови тактови генератори. Виждаме голям потенциал за растеж в продуктовата област на модулите, реализиращи часовник в реално време (RTC) и кварцовите осцилатори, особено на пазара на батерийно захранвани системи, сградна автоматизация, управляващи и измервателни системи, IoT приложения и индустриална комуникация", коментира Стефан Сутало, маркетинг директор в Rutronik.

     
Източник: Rutronik

Ключови думи: Rutronik   Epson Europe   тактови генератори   RTC  

Област: Събитията  

Мозайка
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Л-Клас
Тех Индустри България

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас специализиран бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДУСТРИЯ
на портала IndustryInfo.bg.
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


LD

Последно от Събитията

Fanuc
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯТехнологииБизнесОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПроектиПредстоящоОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...