Industry Info  
Festo
Festo

Microsoft кани български компании да се включат в конкурса UiPath Automation Awards

14.08.2020   |   Бизнес
 

Международната софтуерна компания Microsoft обяви началото на конкурса UiPath Automation Awards и покани български компании в сектор автоматизация да се включат в инициативата. Наградата за победителя е 50 000 евро.

"Български компании в начален етап на своето развитие и компании в процес на растеж, които предлагат софтуерни B2B решения в областта на автоматизацията, могат да участват в конкурса UiPath Automation Awards 2020", казаха от Microsoft, които са ексклузивен спонсор на събитието.

От софтуерната компания обявиха, че състезанието има за цел да открие нови технологии и компании, които могат да окажат въздействие в световен мащаб и да подпомогнат растящата екосистема от решения за автоматизация. Желаещите могат да подадат документи за участие в две категории - Start-up Automation Award за стартъпи и Scale-up Automation Award за развиващи се компании.

"През последните месеци автоматизацията се доказа като ключов фактор в подкрепа на организациите от публичния сектор, а компаниите гарантираха непрекъснатост на бизнес процесите си в условията на предизвиканата от COVID-19 криза. Microsoft обединяваме усилията си с UiPath, за да помогнем за укрепването на екосистемата от софтуерни решения за автоматизация в Централна и Източна Европа", каза Калин Димчев, изпълнителен директор на Microsoft България.

Срокът за регистрация е 30 август т. г.
Повече информация ще намерите тук.

     
Източник: Microsoft

Ключови думи: Microsoft   автоматизация   UiPath Automation Awards  

Област: Бизнес  

Fanuc
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
B2N

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...