Industry Info  
Festo
Festo - A banner

Rockwell Automation представи нов инструмент за по-бързо създаване на проекти

18.08.2020   |   Технологии
 
Новият инструмент ProposalWorks Standards Builder на Rockwell Automation е приложение, предназначено да подпомага потребителите в създаването, специфицирането и поддържането на техните стандарти за управление. Чрез него инженерите могат да документират проектни стандарти, да проследяват преразглеждания и по-лесно да установяват последователност между етапите на проектиране, поръчка и въвеждане в експлоатация.
 
"Посредством новото решение потребителите могат да изготвят подробни спецификации (BOM), които да споделят с доставчици, за да се улеснят проектирането и изборът на продукти. Може да бъде постигнато по-високо ниво на стандартизация на системите, което води до по-малка необходимост от резервни части и обучение, както и до по-надеждни дизайни. Потребителите могат лесно да добавят по-широка гама от продуктови линии към своите стандарти или спецификации с минимални усилия", подчертават от Rockwell Automation.
     
Източник: Ротек

Ключови думи: Ротек   Rockwell   ProposalWorks Standards Builder  

Област: Бизнес  

Мозайка
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Л-Клас
Тех Индустри България

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас специализиран бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДУСТРИЯ
на портала IndustryInfo.bg.
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


LD

Последно от Технологии

Fanuc
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯТехнологииБизнесОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПроектиКариериПредстоящоОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...