Industry Info  
Festo
Festo - A banner

Аква Джет 2011 с нов корпоративен уебсайт

03.08.2020   |   Бизнес
 

Аква Джет 2011 стартира изцяло обновен корпоративен уебсайт. Страницата представя предлаганите продукти от компанията чрез динамичния HTML5 слайдер и осигурява по-бързо запитване на ключови места в сайта благодарение на добавената pop-up форма.

В продуктовата част на уебсайта благодарение на функционалното структуриране на техническите спецификации на всяка категория продукти, както и бързия и интерактивен достъп до приложенията на продуктите (чрез изкачащия видео pop-up), клиентът има възможност да се запознае подробно с работата на всяка категория машини.

Визията на страницата е дело на екипа на Headway Technologies. Цялата съвкупност от интерактивни функционалности, user-friendly interface и предлагани продукти и услуги, е достъпна за клиентите на компанията по всяко време на различни мобилни устройства, благодарение на удобния responsive дизайн.

"С обновяването на уебсайта искахме да положим началото на един нов, минималистичен и модерен облик, който пряко да отговоря на съвременните нужди на бъдещите и настоящи клиенти на компанията. За целта, заедно с нашия маркетинг екип и екипа на Headway Technologies, съгласувахме внимателно всеки един елемент и функционалност от проекта, така че да постигнем поставените цели и да изградим един изключително удобен и функционален уебсайт", коментират от компанията.

Новия корпоративен уебсайт може да откриете тук

     
Източник: Аква Джет 2011

Ключови думи: Аква Джет 2011   Headway Technologies   корпоративна страница  

Област: Бизнес  

Мозайка
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Л-Клас
Тех Индустри България

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас специализиран бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДУСТРИЯ
на портала IndustryInfo.bg.
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


LD

Последно от Бизнес

Fanuc
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯТехнологииБизнесОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПроектиКариериПредстоящоОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...