Industry Info  
Festo
Festo

Аква Джет 2011 с нов корпоративен уебсайт

03.08.2020   |   Бизнес
 

Аква Джет 2011 стартира изцяло обновен корпоративен уебсайт. Страницата представя предлаганите продукти от компанията чрез динамичния HTML5 слайдер и осигурява по-бързо запитване на ключови места в сайта благодарение на добавената pop-up форма.

В продуктовата част на уебсайта благодарение на функционалното структуриране на техническите спецификации на всяка категория продукти, както и бързия и интерактивен достъп до приложенията на продуктите (чрез изкачащия видео pop-up), клиентът има възможност да се запознае подробно с работата на всяка категория машини.

Визията на страницата е дело на екипа на Headway Technologies. Цялата съвкупност от интерактивни функционалности, user-friendly interface и предлагани продукти и услуги, е достъпна за клиентите на компанията по всяко време на различни мобилни устройства, благодарение на удобния responsive дизайн.

"С обновяването на уебсайта искахме да положим началото на един нов, минималистичен и модерен облик, който пряко да отговоря на съвременните нужди на бъдещите и настоящи клиенти на компанията. За целта, заедно с нашия маркетинг екип и екипа на Headway Technologies, съгласувахме внимателно всеки един елемент и функционалност от проекта, така че да постигнем поставените цели и да изградим един изключително удобен и функционален уебсайт", коментират от компанията.

Новия корпоративен уебсайт може да откриете тук

     
Източник: Аква Джет 2011

Ключови думи: Аква Джет 2011   Headway Technologies   корпоративна страница  

Област: Бизнес  

Fanuc
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас
ГБИТК

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
БиЕмДжи Дейта Fusion
B2N

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...