Industry Info  
Festo
Festo

Schneider Electric обяви откриването на първия си Innovation Hub в Източна Европа

28.07.2020   |   Бизнес
 

Schneider Electric обяви откриването на първия си Innovation Hub в Източна Европа. От компанията обясниха, че обектът е предназначен за демонстрационно пространство, в което посетителите да се запознаят с IoT технологията на Schneider Electric. "Innovation Hub е готов да посрещне посетители от всички страни от региона и извън него", казаха от дружеството.

Иновационният хъб на Schneider Electric е разположен на територията на представителната умна фабрика на Schneider в Пловдив. "С тази стъпка компанията засилва оперативното си присъствие в Източна Европа, където вече е концентриран голям опит с Центъра за споделени услуги в Румъния, Регионалния логистичен център в Унгария и Технологичния център за Smart Grid (умна разпределителна мрежа) в Сърбия", допълниха оттам.

Производственият комплекс на Schneider Electric получи високо отличие за реализирания амбициозен проект. През 2019 г. фабриката беше наградена със сертификата Smart Factory, който заслужиха с автоматизирането на минимум 65% от системите, управление на сградата с автоматизирана система, енергиен мениджмънт, високоефективна поддръжка чрез приложение за добавена реалност и др.

"Нашият успех показва, че цифровизацията и зрелостта на бизнеса в Източна Европа вече са на необходимото ниво", каза Мария Топчийска, изпълнителен директор на завода в Пловдив - "В допълнение към ежедневните ни работни задължения сега сме готови да бъдем и домакини на ежедневни посещения в умната фабрика с новия Innovation Hub".

     
Източник: Schneider Electric

Ключови думи: Schneider Electric   Innovation Hub   Smart Grid   IoT  

Област: Събитията  

Мозайка
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Л-Клас
Тех Индустри България

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас специализиран бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДУСТРИЯ
на портала IndustryInfo.bg.
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


LD

Последно от Бизнес

Fanuc
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯТехнологииБизнесОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПроектиПредстоящоОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...