Industry Info  
Festo
Festo

Британски производител на IoT морска електроника търси партньори

28.07.2020   |   Бизнес
 

Британски производител на специализирана морска електроника и безжични (Wi-Fi) контролери търси дистрибутори. Компанията има над 25-годишен опит в проектирането и производството на различни уреди и апарати. Дружеството има изградени международни връзки и поддържа добри практики в създаването на удобно за работа оборудване.

В настоящото портфолио на компанията влизат AIS (automatic identification system) ресивери, транспондери, мултиплексори, гейтуеи за преобразуване и обединяване на морски комуникационни протоколи. Производителят предоставя и проектантски услуги за безжични контролери, включително GSM, 3G, Wi-Fi и NB-IoT (теснолентов IoT) дистанционни и автоматизирани контролери.

Компанията търси дистрибутори, които имат силно присъствие в мрежите за разпространение на морска електроника. Партньорът трябва да притежава технически и практически умения, както и добра локална мрежа. Британското дружество търси професионално представителство на марката и продуктите си.

Допълнителна информация за предложението за търговско коопериране може да намерите на сайта на Enterprise Europe Network (EEN).

 

     
Източник: EEN

Ключови думи: EEN   морска електроника   комуникационни технологии   IoT  

Област: Бизнес  

Мозайка
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Л-Клас
Тех Индустри България

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас специализиран бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДУСТРИЯ
на портала IndustryInfo.bg.
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


LD

Последно от Бизнес

Fanuc
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯТехнологииБизнесОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПроектиПредстоящоОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...