Industry Info  
Festo
Festo

НКИЗ подписа меморандум със СУ "Св. Климент Охридски" и УНСС

24.07.2020   |   Събитията
 

Националната компания индустриални зони (НКИЗ) подписа меморандум за сътрудничество със Софийски университет "Св. Климент Охридски" и Университета за национално и световно стопанство (УНСС), съобщиха от държавното дружество.

Сътрудничеството между НКИЗ и учебните заведения е за осигуряване на стажове и постоянна заетост за студенти и завършващи СУ "Св. Климент Охридски" и УНСС, както и обмен на информация за стажантски програми и работни места. Целта е студентите да придобият нови знания и практически умения от реалната бизнес среда. "Младите хора биха могли да намерят професионална реализация при работодатели от индустриалните зони на НКИЗ", коментира изпълнителният директор на дружеството Антоанета Барес.

"Надявам се това сътрудничество да подпомогне развитието и професионалната реализация на студентите от Софийски университет "Св. Климент Охридски". А това ще е полезно и за науката, изследванията и иновациите, тъй като във вашите зони функционират много високотехнологични предприятия", каза ректорът проф. дфн Анастас Герджиков.

"Готови сме да си сътрудничим във всички посоки, най-вече за стажантски програми, и имаме желание да продължим да работим заедно с НКИЗ", каза ректорът на УНСС проф. Димитър Димитров.

     
Източник: НКИЗ

Ключови думи: НКИЗ   СУ Св. Климент Охридски   УНСС  

Област: Обучения  

Fanuc
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас
Тех Индустри България

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
EcoIndustries

Последно от Събитията

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПредстоящоОбяви за работаПроекти
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...