Industry Info  
Festo
Festo

Аурубис придоби берлинската софтуерна IoT компания azeti

22.07.2020   |   Бизнес
 

Групата Аурубис придоби берлинската софтуерна компания azeti GmbH, съобщиха от дружеството. Германската azeti развива дейност в разработката на индустриална платформа за интернет на нещата (IoT), която интегрира и оценява производствени данни.

"Софтуерът е в състояние да събере големи обеми от данни от много източници, което позволява идентифициране и използване на възможности за оптимизиране на проивзодствените процеси", коментираха от Аурубис - "Дигитализацията е ключова част от корпоративната стратегия на Аурубис", каза главният финансов директор Райнер Верховен. По думите му с придобиването компанията си осигурява идеална платформа, която да помогне в дигитализирането на производствените процеси.

С внедряването на IoT софтуера от Аурубис очакват това да допринесе за устойчивостта и опазването на околната среда. "Скоро ще създадем и дигитална лаборатория - в Аналитичния ни център за високи постижения вече анализираме големи обеми от данни", допълниха от компанията. Очаква се azeti да бъде управлявана като независима компания в рамките на Групата Аурубис.

     
Източник: Аурубуис България

Ключови думи: Аурубуис   IoT   azeti   индустриална оптимизация  

Област: Бизнес  

FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Л-Клас
Тех Индустри България


LD

Последно от Бизнес

Fanuc
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯТехнологииБизнесОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПроектиПредстоящоОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...