Industry Info  
Festo
Festo

Rockwell Automation представи доклад и стартира онлайн хъб за корпоративна и устойчива отговорност

21.07.2020   |   Бизнес
 
Rockwell Automation публикува годишния доклад за корпоративната отговорност (CRR). Докладът акцентира върху ангажимента на Rockwell Automation относно използването на практики за корпоративна отговорност и устойчивост в подхода към клиентите и служителите, както и върху успешните инициативи на компанията, свързани с изграждането на приобщаващо работно място за служителите. 
 
Във връзка с публикуването на доклада за 2019 г. световният лидер за индустриална автоматизация и дигитална трансформация стартира онлайн хъб за корпоративна отговорност. Той включва актуализации относно развитието на корпоративната отговорност през цялата година.
 
"Да помагаме на нашите клиенти да бъдат по-продуктивни е в основата на нашата дейност от основаването на компанията. И аз съм особено горд с напредъка, подчертан в нашия Доклад за корпоративната отговорност за 2019 г.", коментира председателят на Rockwell Automation и изпълнителен директор Блейк Морет.
 
Сред акцентите в годишния доклад са съвременни автоматизирани процеси, създадени от компанията, за да подпомогнат нестопанска организация за борба с недохранването, рециклирането на 8500 от 9900 т генерирани отпадъци, обявяването на компанията за една от най-етичните в световен мащаб от институт "Етисфера", общата стойност на даренията за 2019 г., която възлиза на почти 9 млн. долара, дейността на Академията за модерно производство на Rockwell Automation (AAM) в Северна Америка и други.
     
Източник: Ротек; Снимка: Dreamstime

Ключови думи: Ротек   Rockwell Automation   CRR   корпоративна устойчивост  

Област: Бизнес  

Мозайка
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Л-Клас
Тех Индустри България

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас специализиран бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДУСТРИЯ
на портала IndustryInfo.bg.
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


LD

Последно от Бизнес

Fanuc
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯТехнологииБизнесОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПроектиПредстоящоОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...