Industry Info  
Festo
Festo

ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Fagor Automation и РАИС предлагат персонализирани решения за високоскоростната металообработка

20.07.2020
 

FaGOr Automation и българската компания РАИС предлагат персонализирани решения в отговор на новите предизвикателства на високоскоростната металообработка, съобщиха от РАИС. Двете дружества участват в няколко индустриални проекта по разработка и обучение за съвременни технологични решения, предназначени за висока производителност и Индустрия 4.0. Компаниите имат реализирани споразумения с производители във Франция, Испания и Италия, но впрягат ресурса си в търсене на нови клиенти.

"През годините разбрахме, че продажбата на машина е вид сътрудничество. Клиентът инвестира в оборудване, за да реализира собственото си производство. Трябва да гарантираме, че машината, купена от нас, ще работи и ще бъде адекватно експлоатирана. Това би било възможно само ако има налични висококачествен продукт и компетентно обслужване", каза управителят на РАИС инж. Нишан Бъздигян. Компанията предоставя интегрирани решения чрез подбор, поръчка, производствени оценки за времето, инструментална екипировка, пускане в експлоатация, обучение и следпродажбено обслужване на всички видове CNC металообработващи машини.

По думите на инж. Бъздигян индустрията за металообработващи машини непрекъснато изисква по-висока производителност и качество при високоскоростната обработка. "Българската компания RAIS LTD, водещ производител на CNC  металообработващи машини, е добър пример за това как да посрещнете тези нужди в ръцете на крайния потребител", казаха от РАИС.

В допълнение към отдела за производство на машини, РАИС има второ бизнес подразделение, в което произвежда прецизно обработени метални части за различни сектори: хидравличната промишленост; машиностроене; тежка индустрия; селскостопанска техника; медицина и др.

     
Източник: РАИС

Ключови думи: РАИС   RAIS   Fagor Automation   металообработващи машини   CNC    

FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Л-Клас
Тех Индустри България


LD

Последно от ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Fanuc
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯТехнологииБизнесОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПроектиПредстоящоОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...