Industry Info  
Festo
Festo - A banner

10 ученици от ПГИТМ Панагюрище започват работа в Асарел-Медет след дуално обучение

16.07.2020   |   Събитията
 

10 възпитаници на Професионалната гимназия по индустриални технологии, мениджмънт и туризъм в Панагюрище (ПГИТМ) са завършили успешно своята програма за дуално обучение в Асарел-Медет и са получили предложение да започнат работа в компанията, съобщиха от Индустриален клъстер "Средногорие" (ИКС).

От добивното дружество Асарел-Медет обявиха, че след дуалното си обучение учениците са се срещнали с представители на ръководния екип и са обсъдили впечатленията си от програмата. "Изключително доволна съм от факта, че младежите приеха да работят при нас", каза директорът Човешки ресурси Бисерка Янева - "За наша радост те са добре обучени и познават колегите си и естеството на работата от 2-те г. практическо обучение в компанията".

Това, че 10 ученици от ПГИТМ Панагюрище скоро започват работа в Асарел-Медет след програмата за дуално обучение, показва колко работещ е дуалният модел за бизнеса, училищата и най-вече за самите ученици, коментираха от компанията.

     
Източник: ИКС

Ключови думи: ИКС   Асарел-Медет   добивна промишленост   дуално обучение   ПГИТМ  

Област: Обучения  

Мозайка
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Л-Клас
Тех Индустри България

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас специализиран бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДУСТРИЯ
на портала IndustryInfo.bg.
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


LD

Последно от Събитията

Fanuc
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯТехнологииБизнесОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПроектиКариериПредстоящоОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...