Industry Info  
Festo
Festo

Днес е вторият дигитален ден на Хановерския панаир

15.07.2020   |   Събитията
 

Провеждат се Дигиталните дни на Хановерския панаир. От 14 до 15 юли т. г. е в ход първото по рода си виртуално събитие към водещото световно търговско изложение за индустриални технологии. Водещата тема е  индустриалната трансформация. Освен нея изложението разглежда активно Индустрия 4.0, изкуствен интелект (AI), 5G и интелигентна логистика.

В първия ден от Дигиталните дни се проведе традиционният конгрес WomenPower. По време на събитието за инженер Powerwoman беше обявена Софи Боргне, старши вицепрезидент Дигитални заводи в Schneider Electric. Инж. Боргне получи награда и 5000 евро. Това е 8-ият път, в който Deutsche Messe провежда WomenPower. За първи път мероприятието се състоя виртуално.

В работата си в Schneider Electric Софи Боргне се фокусира върху интернет на нещата (IoT) и свързаната с това оптимизация на традиционната индустриална автоматизация. От 2001 г. насам тя участва в различни международни екипи в Африка, Китай, Франция и Италия в ролята си на ръководител. Освен това Боргне е посланик в мрежата на Schneider Women in Tech, която има за цел да вдъхнови младите жени да продължат кариерата си в сферата на технологиите, верни на мотото "Не поставяйте ограничения и правете това, което искате".

     
Източник: Deutsche Messe

Ключови думи: Deutsche Messe   Хановерски панаир   Schneider Electric   WomenPower  

Област: Събитията  

Мозайка
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Л-Клас
Тех Индустри България

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас специализиран бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДУСТРИЯ
на портала IndustryInfo.bg.
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


LD

Последно от Събитията

Fanuc
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯТехнологииБизнесОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПроектиПредстоящоОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...