Industry Info  
Festo
Festo

Проучване на въздействието на COVID-19 ситуацията върху фирмите доставчици на промишлените предприятия

25.06.2020   |   Бизнес
 

Какво се случи с бизнеса на фирмите, които осигуряват продукти и услуги на българската индустрия? Доколко прекъснатите вериги за доставка, затворените заводи и изолацията удариха сектора? Въпроси, чиито отговори ще дадат малко повече светлина на фирмите от този бранш в неясното и объркано настояще. Екипът на IndustryInfo.bg – портала на българската индустрия, организира проучване на въздействието на COVID-19 ситуацията върху фирмите в този пазарен сектор.

Инициативата стартира днес и ще продължи в следващите 2 седмици. Целта е да даде ориентир и насоки за случилото се вследствие на COVID-19, които да подпомогнат информационно участващите фирми и в голяма степен бранша.

Ако сте представител на фирма, чиято дейност включва доставка на продукти и услуги за промишлеността в България, отделете няколко минути, за да отметнете отговорите на отправените въпроси. Процесът е опростен и бърз. Участието е анонимно и безплатно. Със сигурност резултатите от проучването, които се надяваме да са ви полезни и интересни, ще си струват минутите инвестирано време.

Осигурете си данни за въпроси, на които отговори към момента няма. Само участниците ще получат на посочен от тях мейл резултатите от проучването в срок до 5 работни дни след приключване на срока за получаване на попълнените въпросници.

Включете се в анкетата тук.

     
Източник: TLL Media; Снимка: Dreamstime

Ключови думи: TLL Media  

Област: Бизнес  

FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Л-Клас
Тех Индустри България


LD

Последно от Бизнес

Fanuc
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯТехнологииБизнесОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПроектиПредстоящоОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...