Industry Info  
Festo
Festo

Проучване на въздействието на COVID-19 ситуацията върху фирмите доставчици на промишлените предприятия

25.06.2020   |   Бизнес
 

Какво се случи с бизнеса на фирмите, които осигуряват продукти и услуги на българската индустрия? Доколко прекъснатите вериги за доставка, затворените заводи и изолацията удариха сектора? Въпроси, чиито отговори ще дадат малко повече светлина на фирмите от този бранш в неясното и объркано настояще. Екипът на IndustryInfo.bg – портала на българската индустрия, организира проучване на въздействието на COVID-19 ситуацията върху фирмите в този пазарен сектор.

Инициативата стартира днес и ще продължи в следващите 2 седмици. Целта е да даде ориентир и насоки за случилото се вследствие на COVID-19, които да подпомогнат информационно участващите фирми и в голяма степен бранша.

Ако сте представител на фирма, чиято дейност включва доставка на продукти и услуги за промишлеността в България, отделете няколко минути, за да отметнете отговорите на отправените въпроси. Процесът е опростен и бърз. Участието е анонимно и безплатно. Със сигурност резултатите от проучването, които се надяваме да са ви полезни и интересни, ще си струват минутите инвестирано време.

Осигурете си данни за въпроси, на които отговори към момента няма. Само участниците ще получат на посочен от тях мейл резултатите от проучването в срок до 5 работни дни след приключване на срока за получаване на попълнените въпросници.

Включете се в анкетата тук.

     
Източник: TLL Media; Снимка: Dreamstime

Ключови думи: TLL Media  

Област: Бизнес  

Fanuc
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
B2N

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...