Industry Info  
Festo
Festo

Pizzato представи новите версии на серията предпазни превключватели NS

16.06.2020   |   Технологии
 

На 16 юни т. г. се проведе "Денят на иновациите" в Pizzato, съобщиха от ВиВ Изоматик. По време на събитието бяха представени новите версии от серията предпазни превключватели NS с интегрирани контролни устройства.

Нововъведенията предлагат версия с дълъг корпус, в която 3 или 4 контролни устройства и съответните контактни блокове могат да бъдат инсталирани в тялото на самия превключвател. Конфигурации със 6, 7 или 8 устройства също са възможни, когато е нужно по-комплексно управление.

"Отворите по корпуса на устройствата за управление са разработени така че превключвателите да изпъкват възможно най-малко от тялото на уреда. Резултатът е компактно решение, което не изисква допълнителни инсталации по превключвателния панел", обявиха от Pizzato.

По думите на производителя обновената серия NS предлага голям брой конфигурации и е в състояние да задоволи всички изисквания за приложение. Продуктът предлага голямо разнообразие от устройства за управление в различни видове и цветове, сред които са селектори, бутони или бутони за аварийно спиране, които също така могат да бъдат осветени.

Новата версия също така има различни опции за електрическо свързване. От Pizzato предлагат избор между версиите с два M12 12-полюсни конектора или един M23 12- или 19-полюсен конектор.

     
Източник: ВиВ Изоматик

Ключови думи: ВиВ Изоматик   Pizzato   предпазни превключватели   NS   контролни устройства   М12   М23  

Област: Реализации  

FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Л-Клас
Тех Индустри България


LD

Последно от Технологии

Fanuc
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯТехнологииБизнесОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПроектиПредстоящоОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...