Industry Info  
Festo
Festo

ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Разширяване на капацитета за тестване с лабораторна автоматизация от Festo

15.06.2020
 

Във връзка с глобалната пандемия нуждата от тестове далеч надхвърли съществуващия капацитет на компаниите за лабораторна диагностика по света. Предвид ситуацията те  са в надпревара с времето да се адаптират към настоящите нужди. В този случай решенията за автоматизирани лабораторни станции за работа с течности са много полезни.

Техническите решения помагат за значителното увеличаване на капацитета за тестване. Голямото портфолио от решения за обработка на проби на Festo дава възможност на производителите на машини за лабораторно оборудване и компании за диагностика да изграждат мащабируеми устройства за ин витро диагностика (IVD) с висока производителност. Festo предлага решения за автоматизация на типични тестови работни процеси като обработка на епруветки, пипетиране и разпределяне на буферни разтвори или РНК.

Festo предлага прецизни и високопроизводителни решения за лабораторна автоматизация. Продуктите за автоматизация са проектирани за най-взискателните индустриални приложения.

При разработването на компонентите Festo се фокусира върху високата пропускателна способност, прецизност и точност, при които коефициентът на вариация (стандартизираната дисперсия) е по-добър от 3%. Високата степен на стандартизация гарантира висока пригодност на компонентите. Това позволява бързо да се установи и разшири капацитетът за изпитване, за да се гарантира надеждността на тестовете за COVID-19.

     
Източник: FESTO

Ключови думи: FESTO   ФЕСТО   автоматизирани лабораторни станции  

Fanuc
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
B2N

Последно от ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...