Industry Info  
Festo
Festo

Алкомет получи сертификат за качество по автомобилния стандарт IATF

05.06.2020   |   Бизнес
 

Алкомет получи сертификат по международния автомобилен стандарт IATF 16949, съобщиха от Българската асоциация на металургичната индустрия (БАМИ). Документът е доказателство, че системата за управление на качеството на пресовото производство в завода на компанията е в съответствие с изискванията на автомобилната промишленост.

"Полученият сертификат ще позволи да навлезем в пазара на производителите на автомобили и автомобилни компоненти, тъй като водещите автомобилни компании и техните вериги на доставки изискват сертифициране по този стандарт", обясниха от компанията. По време на сертифицирането дружеството е оптимизирало производствените си процеси, намалявайки загубите си.

Международната автомобилна стандартизация по IATF 16949 е разработена от Международната автомобилна работна група (IATF) и Международната организация по стандартизация (ISO). В групата на IATF участват производители на превозни средства като: BMW Group, Ford Motor Company, General Motors, Jaguar Land Rover, Groupe Renault, Volkswagen AG и др.

     
Източник: БАМИ

Ключови думи: Алкомет   БАМИ   IATF   ISO  

Област: Бизнес  

Мозайка
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Л-Клас
Тех Индустри България

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас специализиран бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДУСТРИЯ
на портала IndustryInfo.bg.
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


LD

Последно от Бизнес

Fanuc
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯТехнологииБизнесОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПроектиПредстоящоОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...